Stevie Nicks muisteli edesmennyttä Tom Pettyä pokattuaan merkittävän MusiCares-tunnustuksen: Sydämeni ei toivu siitä koskaan

MusiCares -säätiön vuoden henkilö -tunnustuksen juuri pokannut Fleetwood Mac -legenda Stevie Nicks kertoo Tom Pettyn menetyksen olleen hänelle henkilökohtaisesti erittäin vaikea pala nieltäväksi. Kiitospuheessaan viime lokakuussa menehtynyttä laulaja-laulunkirjoittajasuuruutta muistellut Nicks kertoi tämän olleen myös erittäin otettu vuosi aiemmin saamastaan samaisesta kunnianosoituksesta.

”Tom Pettyn menetys mursi sydämeni miltei kokonaan”, Nicks tunnusti. ”Hän ei ollut ainoastaan mies paikallaan, kuten Johhny Cash sanoi, vaan hän oli lisäksi upea isä ja ystävä ja hän oli yksi parhaista ystävistäni. Sydämeni ei toivu siitä koskaan.”

”Hän teki MusiCares-jutun viime vuonna, kuten varmasti tiesittekin”, Nicks jatkoi. ”Hän puhui sen illan jälkeen paljon minulle siitä, kuinka tärkeä tämä tunnustus oli hänelle. Ehkä hän puhui siitä siksi, että voi huonosti. Hän ei ollut kunnossa ja taisteli tiensä tulloisen kiertueensa läpi. Hän olisi voinut vain perua ja mennä kotiin… mennä sairaalaan. Mutta ei Tom. Hän oli valmis hoitamaan hommat maaliin saakka. Luoja häntä siunatkoon. Hän vei kiertueen loppuun Hollywood Bowlissa – kolmella konsertilla – ja viikkoa myöhemmin hän kuoli. Mutta hän hoiti hommansa. Tiedän, että seisot vierelläni Tom, koska olet tehnyt niin aina ja hän rakasti MusiCaresia.”