Tarina epäaidosta elämästä – Ensinäytössä Marsh Tean Yngwietä ja Dimmu Borgiria yhdistelevä Mirrors

8.11.2023 08:53

Kotimainen progemetallitrio, jonka muodostavat Nils Ursin (Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus), Valtteri Revonkorpi (Leverage) sekä Teemu Liekkala (Red Eleven), julkaisee perjantaina 10.11. neljännen sinkkulohkaisunsa Mirrors. Kappale sekä kappaleen kylkeen tehty, Revonkorven käsialaa oleva sanoitusvideo saavat nyt ensiesityksensä Soundissa.

”Yksi Yngwie-tyylinen riffi. Sitä vois kokeilla kuljettaa eri sävellajeihin katkaisematta juoksua. Siinä oikeastaan lähtökohta tälle virrelle”, Ursin avaa kappaleen taustoja.

”Biisi lähti kuitenkin uuteen eloon, kun Teemu pääsi suunnittelemaan laulut uudestaan. Siellä on nyt hyvä kombinaatio puhtaasta laulusta ja ördästä. Kaiken kruunaa Ville Juvosen sinfoniat. Diggaan kovasti Dimmu Borgirin orkestraatioita ja Villen upealla sinfis-älyllä saatiin meidän biisiin Dimmua sekaan. Ville on valtavan lahjakas muusikko ja olemme todella onnellisia hänen panoksestaan.”

”Teksti kertoo siitä, kun joku hakee täydellistä – joskin valheellista – ulkokuorta ja paniikinomaisesti yrittää välttää totuuden esille tuloa. Se kertoo epäaidosta elämästä ja siitä, miten lähellä oleva voi kärsiä noista valheista.”

Marsh Tea työstää parhaillaan debyyttipitkäsoittoaan. Mirrorsia ennen kolmikko on julkaissut singlet Chairs, Breathe sekä Convert My Dreams.

Lisää luettavaa