Tekeekö Aerosmith AC/DC:t? – Keikkailu ilman Steven Tyleria ei ole poissuljettu ajatus, sanoo kitaristi

19.5.2016 11:23

Aerosmithin jäsenet ovat viime aikoina julkisuudessa soutaneet ja huovanneet yhtyeen tulevaisuuden suhteen. Steven Tylerilla on omat country-projektinsa ja hän on väläytellyt Aerosmithin jäähyväiskiertueen olevan tuloillaan, kun taas Joe Perry sanoo, että mitään ei ole vielä päätetty jatkon suhteen.

Metal Rulesin Robert Cavuoto keskusteli kitaristi Brad Whitfordin kanssa yhtyeen tulevaisuudesta ja tiedusteli, voisiko Aerosmith lähteä kiertueelle ilman Steven Tyleria, AC/DC:n esimerkin innoittamana.

– Ehdottomasti. Olemme pohtineet sitäkin vaihtoehtoa, ja minusta se olisi hienoa. Tuleeko niin tapahtumaan, en todellakaan tiedä, Whitford kommentoi ja väläytteli paikkaan sopivia nokkamiehiä.

– Kuka tahansa Myles Kennedystä Axl Roseen, Whitford nauraa.

– Mehän olemme jo kerran olleet yhteydessä esimerkiksi Sammy Hagariin. Siitä voisi tulla todella hauskaa.

Niin, Aerosmithhan on aiemminkin pohtinut jatkamista ilman Tyleria, kun muun muassa American Idolissa tuomaroineen laulajan ja muun yhtyeen aikataulut eivät käyneet yhteen. Whitford kertoi tuolloin yhtyeen harkinneen jatkamista toisella nimellä ja ottaneen yhteyttä muutamiin laulajiin.

Cavuoto myös tiedusteli, eikö kitaristi koskaan kyllästy jatkuvaan draamaan.

– Kyllähän se voi olla turhauttavaa. Ei homman pitäisi olla näin vaikeaa. Musiikin pitäisi olla pääasia, jos kaikki keskittyisivät siihen, niin homma sujuisi mutkitta. Mutta se ei näköjään onnistu, Whitford naurahtaa.

– Minulla ja Joe Perryllä on jatkuvasti paljon ideoita. Meidän pitäisi vain istua alas porukalla ja jalostaa näitä juttuja. Aika näyttää, tuleeko niin vielä tapahtumaa.

Lisää luettavaa