Toisin kuin ZZ Top -kitaristi väitti, ei vanha tuttu hahmo vierailekaan Queens Of The Stone Agen uudella levyllä – ”Kunpa olisinkin mukana”

Dave Grohl sanoo hengaillevansa Josh Hommen kanssa "muuten vaan".

ZZ Top -kitaristi Billy Gibbons kertoi aiemmin kesällä olleensa mukana Queens Of The Stone Age -yhtyeen studiosessioissa. Gibbons myös kertoi nähneensä Foo Fighters -nokkamies Dave Grohlin paikalla ja sanoi Grohlin olevan myös levyllä mukana vierailevana rumpalina. Grohl kuitenkin tyrmää väitteet tuoreessa NME-lehden haastattelussa ja sanoo viettäneensä aikaa QOTSA-liideri Josh Hommen kanssa ihan muuten vaan.

”En ole Queensin uudella levyllä. Tiedätkö, mitä minä ja Josh olemme viime aikoina tehneet yhdessä? Ajaneet moottoripyörillä ja syöneet vohveleita. Siinä se. Voin kertoa, että se on hieno aloitus päivälle. Olemme tehneet niin pari kertaa ja se on hemmetin mahtavaa”. Grohl toteaa.

Grohl tunnetusti soitti rumpuja Queens Of The Stone Agen Songs For The Dead– ja …Like Clockwork -albumeilla ja hän on tosiaan Josh Hommen hyvä ystävä, joten huhut hänen osallisuudestaan kuulostivat loogisilta, vaikka vääriksi osoittautuivatkin. Grohl lisääkin, ettei hänellä olisi mitään sitä vastaan, että hän joskus vielä vierailisi bändin levyllä.

”Kunpa olisinkin mukana. Rakastan soittaa Joshin kanssa ja hän on yksi parhaista ystävistäni. Mutta juuri nyt kyse on vain prätkistä ja vohveleista.”