Uudet Rock and Roll Hall of Fame -ehdokkaat julki – Judas Priest jäi tällä kertaa rannalle heti kättelyssä

Muun muassa Def Leppard, Devo ja Stevie Nicks saivat ensimmäisen ehdokkuutensa.
10.10.2018 08:49

Rock and Roll Hall of Fame -instituutio on julkistanut ehdokaslistan ensi vuonna kunniagalleriaan nimitettävistä artisteista ja yhtyeistä. Ensimmäistä kertaa mukana ovat Def Leppard, Devo, John Prine, Roxy Music, Stevie Nicks ja Todd Rundgren. Muut ehdokkaat – jotka ovat Rage Against The Machine, Radiohead, The Cure, Janet Jackson, Kraftwerk, Rufus feat. Chaka Khan, The Zombies, LL Cool J ja MC5 – ovat mukana äänestyksessä jo vähintään toista kertaa.

”Otamme ehdokkuuden vastaan nöyrinä ja otettuina. Tämä on korkein huippu, minkä rockyhtye voi saavuttaa. Meistä on sensaatiomaista, että arvoisa raati ja äänensä antaneet fanit antavat tunnustusta ja se, että Def Leppard on mukana vuoden 2019 arvokkaassa ehdokasseurassa täyttää meidät ylpeydellä”, Def Leppard -nokkamies Joe Elliott kiittää.

Hämmentävää ehdokaslistassa on se, että viime vuonna ensimmäistä kertaa ehdokkaaksi nostettu heavy metal -ikoni Judas Priest loistaa tällä kertaa tyystin poissaolollaan. Lieköhän Hall of Fame -organisaatio ottanut nokkiinsa muusikkojen kommenteista, kun yhtyeelle ei tätä kunnianosoitusta viime kerralla lopulta suotukaan…

Lisää luettavaa