Tsekkaa Soundin Lost In Music -tärpit ja voita itsellesi ja kaverillesi liput kaupunkifestivaalille

Osallistu lippuarvontaan tärppien jälkeen löytyvällä lomakkeella.
27.9.2019 15:31

Viikon päästä Tampereen klubeilla käy jo kova kuhina, sillä käynnissä on vuosittainen Lost In Music -kaupunkifestivaali. Sekä vakiintuneita tähtiä, hypetettyjä tulokkaita että uusia artistilupauksia esittelevä festivaali tuo kaupunkiin yhteensä noin 70 esiintyjää. Niin suuresta joukosta on luonnollisesti vaikea tehdä valintoja, mutta onneksi Soundi rientää apuun ja tarjoaa valikoiman Lost In Music -tärppejä, joissa painopiste on niissä ei-niin-ilmeisissä. Sokeasti ei kannata meihinkään luottaa, joten lukekaa huolella koko tarjonta festivaalin sivuilta.

Keskiviikko 2.10.

Jesse Markin / Venue: Olympia
Vajaa vuosi sitten Soundin Master Of Pulpets -tulokaspalkinnon saaneen Jesse Markinin esikoisalbumi keräsi suuria kehuja, ja viimeistään hän todisti potentiaalinsa upealla Flow-keikalla josta kohisivat kaikki ne, jotka yleisöön mahtuivat. Olympian avajaisilta on kokonaisuudessaan koko festarin kiinnostavimpia kattauksia: Jesse Markinin lisäksi lavalle nousevat New Ro, Onni Boi, Iron Country Sisters ja Detalji.

Torstai 3.10.

Luukas Oja / Doris
Hienoa kuhinaa vasta parin singlen pohjalta nostattanut joensuulainen rockyhtye, lue lisää haastattelustamme. Myös samassa paikassa soittava Linkopii on erinomainen.

Aki Rissanen Trio / G Livelab
Pianisti Aki Rissasen jazz on vuosien varrella ohjautunut niin perinnetietoisen jazzin vangitseviin uomiin kuin kokeilevammillekin vesille. Toki samalla kannattaa ihmetellä Felix Zengerin beat box -akrobatiaa.

Maustetytöt / Pakkahuone
Tänne mars, jos pian albuminsa julkaiseva vuoden kohutulokas on vielä näkemättä – ja vaikka ei olisikaan. Toki samalla näkee myös hienon kolmoslevynsä pian julkaisevan The Hearingin, eli Ruusut-laulaja Ringa Mannerin.

Block Of Flats / Telakka
Telakalle suunnataan tietenkin erinomaisten Viitasen Piian ja Lac Belot’n takia, mutta kannattaa tulla ajoissa tarkastamaan, että onko Disco Ensemble -kitaristi Jussi Ylikosken oman levylafkan ensimmäinen sainaus yhtä kova kuin ensisingle antaa olettaa.

Perjantai 4.10.

Janne Masalin / Dog’s Home
Jos muistat hienon rockyhtyeen nimeltä Tundramatiks, muistat varmasti myös sen karismaattisen kitaristi-haitaristi-laulaja Janne Masalinin. Soolomateriaali on parin singlen perusteella modernimpaa ja vähemmän vänkyrää mutta ei yhtään vähemmän kiehtovaa.

Dallas Kalevala / Telakka
Telakka tulee räjähtämään, kun Lapkosta tuttu Ville Malja käynnistää Dallas Kalevalan täysin uniikin menon. Vaikea kuvailla, mahdoton vastustaa.

Antti Autio / Klubi
Antti Autio on joutunut herkän mutta dynaamisen folk popinsa kanssa melkoisen erikoiseen iltaan, mutta toisaalta miehen vahva karisma ja vangitseva ääni varmasti kiehtovat myös popin ja hiphopin perässä Klubille ja Pakkahuoneelle saapuneita.

Metal Export Finland / Jack The Rooster ja Olympia
Raskaan musiikin ystäville räätälöidyt konsertit tarjoavat monipuolisesti mättöä Lähiöbotoxista Wheeliin ja Cyhraan.

Lauantai 5.10.

Mafia Honey / Klubi
Päätösillan vetonauloina ovat Poets Of The Fall (Pakkahuone) ja Irina (Olympia) mutta Mafia Honeyn voisi hyvinkin kuvitella nousevan tulevina vuosina samaan kastiin. Sen verran tarttuvaa ja tunnistettavaa yhtyeen moderni rock on, laulaja Salla-Marja Hätisen ääntä myöten.


ARVONTA ON SULKEUTUNUT!

Liput itselleen ja kaverilleen voitti Anu Aholaita Tampereelta. Onnittelut!

Lisää luettavaa