ASA: Terveisiä kaaoksesta

ASA
Terveisiä kaaoksesta
Numbers

Monet viimevuotista Leijonaa metsästän -levyä ahkerasti kuunnelleet ovat panneet merkille, ettei se ota tyhjentyäkseen. Samaan hengenvetoon on huomautettu, ettei myyttinen Asa lukeudu tekstiensä puolesta selkeimpiin MC:ihin, mistä seuraa kahdenlaisia tulkintoja: toisaalta häntä kiitellään ylivertaisena kirjoittajana, toisaalta syytetään selittämättömyydestä. Asa ilmaisee asian parhaiten: ”Sun filosofia on vaan kasvukauden pituus/mä selittäisin, mutta siihen menee ikuus.” Tässä meillä on MC, joka osaa kirjoittaa eikä häpeä sitä!

Vaikuttavan valikoiman kirjallisia välineitä hallitseva inspiroitunut Asa esiintyy intohimoisesti sanoistaan päihtyneenä vasten taustaverhoa, joka puhuttelee hänen omintakeista tulkintaansa hip hopista. Jousineen, puhaltimineen, akustisine kitaroineen, balalaikkoineen ja näkemyksellisine sampleineen tiheä Terveisiä kaaoksesta kuulostaa varsin uniikilta. Se on koettava itse.

Kuunnelkaa Ärränpeetä! Sehän on häikäisevä raita, enkä tiedä ketään toista, kuka olisi voinut sen kirjoittaa. Kuunnelkaa fantastinen Yksinäisyyden ja yhtenäisyyden vuori, jolla vierailee Timo Pienihuijaus! Maanläheinen ja verevä Terveisiä kaaoksesta on ainutlaatuinen, ajatuksia herättävä teos, joka kannustaa kuuntelemaan, ymmärtämään ja muuttumaan kerta toisensa jälkeen. Asa, tuo urbaani shamaani, kasvaa ja kehittyy pikavauhtia. Miten on hänen kuulijoidensa laita?