THE CROWN: Deathrace King

THE CROWN
Deathrace King
Metal Blade

Kun helvetissä järjestetään rock 'n' roll -bailut, ei pääesiintyjästä ole epäselvyyttä. Jos pelkän musiikin perusteella pitäisi luoda kuva sen soittajista, olisi tulos The Crownin kohdalla seuraava: likaisiin farkkuihin ja nahkaan pukeutunut porukka älykköjä, jotka ovat liian laiskoja käyttämään ajatuksiaan muuhun kuin räkäisen musiikin tekoon, kavereiden paukkujen imuroimiseen, taksiin oksentamiseen ja sinne sammumiseen juuri siksi ajaksi, kun joku toinen maksaa laskun ja maksajan naisen iskemiseen. Uskokaa pois, sottaista on meininki.
Jos Hell Is Here tuli missattua, nyt on viimeistään aika hypätä kyytiin, sillä Deathrace King on juuri niin kovaa läksytystä kuin odottaa saattoi. Levyn nimi kertoo enemmän kuin ensin tajuaakaan. Vengeance kertakaikkiaan hyydyttää paikoilleen hitaammalla irstaudellaan ja Blitzkrieg Witchcraft ja Rebel Angel rockaavat kuin Ebola-viruksella ja Luciferin siunauksella turmeltu Backyard Babies. Ja Total Satanilla länsinaapurit huutavat ihan selvästi "perkele"!
Blackin ja deathin sekaiset juuret paistavat vielä läpi, mutta The Crown on silti oman alansa tärkeimpiä vaikuttajia. Deathrace King viiltää syvälle. Entombedista käytetty rot 'n' roll on hyvä määre The Crownille. Samoin kuin äpärämetalli. Tai luopiorock. Miten vaan, mutta sovinnaista tästä ei tule vääntämälläkään.