RECKLESS LOVE: InVader

RECKLESS LOVE
InVader
Universal

Ellei InVader aiheuta jo kohtalaisen äänekästä kansainvälistä pöhinää, Reckless Loven asiainhoitajat joutavat pölkylle. Vika ei ole musiikissa.

Hittikimara on levyllä niin vetävässä järjestyksessä että jos tämä imu ei sytytä bilekansaa, dj on eksynyt hautajaisiin. InVaderilla ehditään julistaa viikonloppuräyhä, lietsoa lapaset kohti laipiota, lempiä rantsussa, palvoa Pohjoisen pimuja, matalalentää nakit silmillä ja leuhottaa. Bileväen poistuttua hypätään pehkuihin toivoen, että huolella juhlineessa kropassa piisaa virtaa koko yöksi. Seremoniamestareiden kertsit ovat silkkaa kultaa, jytinät ja tilut kohdillaan, huumori kukassa, solisti elämänsä tikissä ja lyriikat vilisevät pikku tribuutteja esikuville. Kauniin kattauksen kruunaa ensi kesän biitsibileiden ja bikinimirmeleiden kansallislaulu, ihanan korni Child Of The Sun joka tuo helteet sydämeen, olipa ulkona loska tai pakkanen.

InVader rikkoo ansiokkaasti kasarihevin muotokielen kaavat: hip hopia värisevät Pretty Boy Swagger, Rock It sekä EDM- ja dubstep tehokeinoja sykkivä Keep It Up All Night Transformersien pierennältä kuulostavine bass dropeineen osoittavat rohkeaa uudistumista. Nyt Recklessejä ei kahlitse enää mikään. Hedonismia, lihan iloja ja kesäistä lempeä: niistä on vuoden parhaat bileet tehty. Nykyaikaistunut Reckless Love ampuu kovilla – InVaderia parempaa bilelevyä ei ole eikä tule, ellei bändi sitä itse tee.