ROB ZOMBIE: The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser

ROB ZOMBIE
The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser
Universal

Rob Zombiella on aina ollut kieli poskessa sanoitusten ja otsikoiden suhteen, mutta nyt puppulausegeneraattorin on annettu tykitellä oikein kunnolla. Tätä kamaa ei selvästi kannata ottaa turhan vakavasti.

Zombie jatkaa Venomous Rat Regeneration Vendorin (2013) linjoilla, eikä ensikuulemalta käteen jää mitään uutta. Levy on yllättävän lyhyt ja kappaleet keskimäärin kahden ja puolen minuutin rypistyksiä. Ylenpalttiseen toistoon ja fiilistelyyn ei lähdetä, vaan mennään suoraan asiaan turhia rönsyilemättä. Tällä kertaa se ei ole pelkästään hyvä asia. Moni biisi loppuu kuin seinään, juuri kun tanssijalka alkaa vipattaa. Tästä syystä tuntuu kuin levy olisi kyhätty kasaan nopeasti ilman sen suurempia kunnianhimoja. Useamman kuuntelun jälkeen nyanssit alkavat kuitenkin löytyä ja muutama biisi erottuu edukseen, erityisesti Well, Everybody’s Fucking In A U.F.O.,
Medication For The Melancholy sekä In The Age Of The Consecrated Vampire We All Get High.

Electric Warlock on loppujen lopuksi Venomous Ratin hiotumpi ja fokusoidumpi versio niin hyvässä kuin pahassa. Pyörä on edelleen pyörä, mutta Zombien katalogiin The Electric Warlock on kelpo jatko.