Adam Lambert: Rami Malek on täydellinen valinta Freddie Mercuryksi Queen-elokuvaan – ”Minä se en ainakaan voisi olla”

Adam Lambert sanoo Entertainment Tonightin haastattelussa olevansa tyytyväinen, että tulevaan Bohemian Rhapsody -elokuvaan pestattiin Freddie Mercuryksi näyttelijä Rami Malek, vaikka monille Lambert olisikin ollut se itsestäänselvin ja helpoin valinta rooliin, koska on laulanut yhtyeessä vuodesta 2011 saakka.

”En näytä enkä kuulosta Freddieltä vaan itseltäni. Rami näyttää uskomattomalta ja on loistava näyttelijä. Käsittääkseni leffassa on käytetty Freddien ja imitaattori Marc Martelin ääntä, joten tarkoituksena on todella ollut luoda Freddie uudelleen. Joten ei, minä se en ainakaan voisi olla”, Lambert toteaa.

Lambert sanoo tavanneensa Malekin muutamaan otteeseen tämän käydessä Queenin keikoilla ja juttelemassa rumpali Roger Taylorin ja kitaristi Brian Mayn kanssa. Laulajan mukaan Malek on tehnyt kotiläksynsä hyvin ja on täydellinen valinta Mercuryksi.

”Hän on mahtava ja todella hyvä leffassa. Hän esityksensä on hyvin hienovarainen”, Lambert ylistää ja sanoo nähneensä elokuvasta muutamia osia.

”Rakastan erityisesti, miten leffassa kuvataan bändiä luomassa musiikkia yhdessä. Se on hyvin kiinnostavaa, varsinkin nyt kun olen soittanut Brianin ja Rogerin kanssa muutaman vuoden. Luomisprosessin esittäminen oli mielestäni loistavasti tehty.”

Bohemian Rhapsody saa ensi-iltansa 2. marraskuuta.