Children Of Bodom heittää jättikonsertin Kaisaniemessä – Katatonia, Hardcore Superstar ja Lost Society täydentävät metallipäivän

Liput myyntiin 25. huhtikuuta.
18.4.2019 08:58

Kotimaamme suurimpiin metalliylpeyksiin kuuluva, maaliskuussa uuden Hexed-albuminsa julkaissut Children Of Bodom esiintyy suurkonsertissa Helsingin Kaisaniemessä perjantaina 23. elokuuta. Bodomin lisäksi lavalle nousevat Hardcore Superstar, Katatonia sekä Lost Society, eli tiedossa on kunnon rokkijuhlat.

”Helsingissä soittaminen on meille aina erityistä. Toki me ollaan vuosien saatossa soitettu monissa mestoissa Lepakosta Suvilahteen, mutta silti – oli se mesta mikä vaan – stadissa soittaminen on jännempää kuin missään muualla. On siis todella siistiä päästä soittamaan taas keskellä Helsinkiä ikonisessa Kaisaniemen puistossa. Ja vielä elokuun lopussa, kun kesäillat alkavat olla pimeitä”, bändi fiilistelee.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa torstaina 25. huhtikuuta kello 9.00 Lippupisteessä sekä Tiketissä, ja lipulla on hintaa 59 euroa. Konsertin ikäraja on 18 vuotta. Soundi on tapahtuman yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa