Huomio suomalainen metalliyleisö! Ei olisi lainkaan ihme, jos lähiaikoina tulisi tieto sangen kiinnostavasta keikasta

9.5.2018 11:07

Kappas, kappas! Blabbermouth uutisoi mielenkiintoisuuksia. Slayer on tunnetusti julistanut vetäytyvänsä pikkuhiljaa eläkkeelle, ja thrash-jättiläinen käyttää seuraavat kuukaudet jenkkiyleisön hyvästelemiseen. Bändin mukana kiertää muun muassa Anthrax, joten siellä julistetaan thrashin ilosanomaa oikein urakalla.

Koska kysyntää riittää, oli vain ajan kysymys, milloin alkaa kantautua tietoja Euroopan-kiertueesta. Nyt ensimmäiset päivämäärät ovat ilmeisesti vuotaneet julki, sillä Blabbermouthin mukaan Slayer esiintyy marraskuussa ja joulukuun alussa Saksassa ja Hollannissa. Eikä orkesteri kierrä yksin, vaan mukana ovat Anthrax, Lamb of God ja Obituary. Kovaa ryhmää siis riittää!

Nyt jäädään jännittämään, miten käy Suomen suhteen: yltääkö nelikon kiertue meille saakka? Koska Slayer on vieraillut Suomessa 2000-luvulla ihan mielellään, on ennemmin todennäköistä kuin luultavaa, että tällainen keikka olisi tiedossa. Vaan missä ja milloin sellainen järjestettäisiin? Katsotaan ja toivotaan parasta – Blabberin mukaan lisätietoja saatetaan saada jo loppuviikosta.

EDIT: Tekstiä tarkennettu 14:07 Slayerin jenkkikeikkojen osalta.

Lisää luettavaa