Metallica tarjoilee ensimmäiset kokonaiset näytebiisit S&M2-livejulkaisustaan – Katso videot

Odotettu livealbumi julkaistaan elokuun lopussa.

Metallican S&M-livealbumin julkaisusta tuli viime vuonna kuluneeksi tasan 20 vuotta. Merkkitapauksen kunniaksi yhtye paiskasi viime syksynä jälleen kättä San Franciscon sinfoniaorkesterin kanssa spesiaalikonserttien merkeissä. Kyseiset keikat myös taltioitiin ja niistä koostettu konserttielokuva teki yhden illan mittaisen maailmanlaajuisen elokuvateatterikierroksen viime lokakuussa. Pikaisen leffateatterikierroksen jälkeen fanit ovat palaneet halusta saada S&M2-keikkataltioinnin omiin kätösiinsä, mutta koronan vuoksi julkaisua on jouduttu odottamaan suunniteltua kauemmin.

Nyt yhtye on kuitenkin vihdoin tarjonnut konkreettista lisäinfoa S&M2-livejulkaisunsa tiimoilta julkaisemalla konserttitaltioinnin virallisen trailerin sekä näytebiisejä peräti kaksin kappalein. Trailerin voit tarkistaa tuosta yläpuolelta ja alapuolelta löydät puolestaan Metallican ja sinfoniaorkesterin tulkitsemassa St. Anger -albumin kappaletta All Within My Hands sekä ikivihreää Nothing Else Matters -balladia.

S&M2 ilmestyy digitaalisena, cd:nä, vinyylinä, dvd:nä, Blu-rayna sekä hulppeana deluxe-boksina 28. elokuuta. Kyseessä on elokuvateattereissa nähdyn alkuperäisen version paranneltu, uudelleenmiksattu, -masteroitu ja -leikattu versio.