The Rolling Stonesin hologrammikiertue on vain ajan kysymys, sanoo Keith Richards

"Haluanko sitä, onkin kokonaan toinen juttu", kitaristi toteaa.
25.10.2023 15:30

Juuri uuden Hackney Diamonds -pitkäsoiton julkaisseen The Rolling Stonesin ydinkolmikko Mick Jagger, Keith Richards ja Ronnie Wood jaksavat vielä painaa, vaikka ikää Jaggerilta ja Richardsilta löytyy 80 vuotta (laulajalla luku tuli täyteen jo heinäkuussa, kitaristilla se tulee joulukuussa) ja trion ”juniorilta” Woodiltakin 76 vuotta. Mick Jagger pohti taannoin Wall Street Journalin haastattelussa, että yhtye voisi hyvin jatkaa keikkailua vielä senkin jälkeen, kun kolmikkoa ei enää ole. Jagger väläytti yhtyeen voivan hyvin seurata vaikkapa Abban jalanjälkiä ja esiintyä lavalla virtuaalihahmoina.

Tuoreessa Apple Music 1:n haastattelussa Richards puhui myös asiasta ja tuumasi Rollarien hologrammikiertueen olevan vain ajan kysymys.

”No, minä en ainakaan sulje sellaista pois laskuista. Olen melko varma, että se tulee tapahtumaan. Haluanko sitä, onkin kokonaan toinen juttu. En tiedä, haluanko olla täällä niin kauan, että se tapahtuu. Mutta siinä vaiheessa se ei ole enää minusta kiinni, vai mitä?” Richards toteaa.

Lisää luettavaa