Tunnistatko näitä herroja? Iron Maidenin alkuperäiset jäsenet kokoontuivat ensi kertaa 42 vuoteen

2.1.2019 19:26

Tässäpä kelpo määrä historian lehtien havinaa! Kun mainitaan sanapari ”Iron Maiden”, useimmille tulee mieleen kokoonpano Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith ja Nicko McBrain. Mutta kun yhtye perustettiin vuonna 1975, ei mukana ollut näistä kuin yksi.

Blabbermouth uutisoi, miten leijonanosa Iron Maidenin aivan ensimmäisestä kokoonpanosta kerääntyi hiljattain yhteen ensi kertaa 42 vuoteen. Paikalla olivat Steve Harrisin lisäksi laulaja Paul Mario Day sekä kitaristit Dave Sullivan ja Terry Rance. Rumpali Ron Matthews ei ilmeisesti päässyt paikalle.

Ryhmän yhteiskuva löysi tiensä Steve Harrisin fanisivustolle, ja sen voi katsoa Facebook-upotuksen avustuksella alapuolelta. Laulaja-Dayn ja Harrisin jälleennäkemisessä oli sellainen ikävä sivuvire, että kun miehet mainittiin edellisen kerran julkisesti samassa yhteydessä, se oli vuonna 2015, kun Day väitti nettikirjoituksessa hänen säveltäneen osan Maidenin Strange World -biisistä ja Harrisin napanneen kappaleen kokonaan omiin nimiinsä. Yhtyeen miehistö oli muuttunut Harrisia lukuun ottamatta kokonaan siinä vaiheessa, kun bändi meni studioon levyttämään debyyttilevyään.

Lisää luettavaa