Gene Simmons kommentoi happamaan sävyyn David Lee Rothin nykykuntoa: ”En tiedä, mitä hänelle tapahtui”

17.8.2021 10:33

Kun Gene Simmonsilla on asiaa, hän sanoo sen. Eikä siinä paljon paina, vaikka sanottava olisi melko jyrkkäsanaista kommentointia vaikkapa jostakusta kollegasta. Tämä nähtiin jälleen tuoreessa Rolling Stonen haastattelussa, jossa Simmons innostui laukomaan valittuja sanoja David Lee Rothin nykymenosta. Rothin oli määrä lämmitellä Kissiä joillain bändin End of the Road -kiertueen keikoilla, mutta nämä suunnitelmat on nyt haudattu.

Tavallaan Simmonsin kommentti on suuri kehu, sillä Roth mitä ilmeisimmin teki häneen Van Halenin nuoruusvuosina suuren vaikutuksen. Nykyään tilanne vain on aivan toinen.

”Täytyy ottaa huomioon, että parhaimmillaan Dave teki asioita, joihin kukaan muu ei pystynyt. Hän oli täydellinen keulakuva. Samaan ei pystynyt [Robert] Plant, ei Rod Stewart, ei kukaan. Hän vei keulakuvan roolin uusiin ulottuvuuksiin”, Simmons sanoo.

”Mutta sitten, en tiedä mitä hänelle tapahtui. Jotain. Ja nyt jäljellä on nykypäivän Dave. Muistelen mieluummin Elvis Presleytäkin parhaimmillaan: sitä virnistystä Memphisissä, kaikkea sellaista. En halua muistella turvonnutta Elvistä makaamassa kylpyhuoneen lattialla.”

Suomeen Kissin on määrä tulla ensi vuonna 20. kesäkuuta. Toivotaan nyt, että siihen mennessä tämä kaikki koronasotku edes jotenkuten selkenisi.

Lisää luettavaa