Marilyn Mansonin kanssa kiertänyt Alice Cooper kommentoi shokkirokkarista esitettyjä karmeita syytöksiä – ”En koskaan huomannut hänessä sellaisia piirteitä”

Rokkarit kiersivät yhdessä vuonna 2013 Masters Of Madness -kiertueen merkeissä.

NME-lehti haastatteli juuri uuden levyn julkaissutta Alice Cooperia ja tältä kysyttiin myös, mitä hän ajattelee Marilyn Mansonia kohtaan esitetyistä hyväksikäyttö- ja pahoinpitelysyytöksistä. Cooper ja Manson tutustuivat toisiinsa lähemmin vuonna 2013, kun shokkirokkarit kiersivät yhdessä Masters Of Madness -kiertueella ympäri Pohjois-Amerikkaa.

”Kun kiersimme yhdessä, tulimme todella hyvin toimeen. En koskaan huomannut hänessä sellaisia piirteitä, jos sellaisia on. Uskon sanaan, mutta silti väitteet ovat vasta väitteitä”, Cooper toteaa.

Cooper sanoo pitävänsä hyvän ystävänsä ja Hollywood Vampires -bänditoveri Johnny Deppin ja Amber Heardin tapausta esimerkkinä, miksi hänen on vaikea suorilta käsin uskoa kaikkia esitettyjä syytöksiä.

”Depp ja minä olemme parhaat kaverukset. En ole koskaan nähnyt hänen kohottavan sormeakaan ketään vastaan, vaan hän on yksi mukavimmista tyypeistä, kenet tiedän. Ja kaikki hänen entiset tyttöystävänsä ja vaimonsa sanovat samaa. Joten on todella vaikea uskoa, että hän yhtäkkiä muuttuisi sellaiseksi hirviöksi. Ja minä tunnen hänet, koska olen jatkuvasti hänen kanssaan kiertueella. Hän on yksi mukavimmista ja harmittomimmista tyypeistä, jonka olen tavannut”, Cooper tuumaa.

”Mutta toisaalta en tunne Marilynia yhtä hyvin kuin Johnnyn. Joten se, mitä Marilynin makuuhuoneessaan tapahtuu, on minulle täysi mysteeri.”

Helmikuun alussa näyttelijä Evan Rachel Wood kertoi Marilyn Mansonin piinanneen häntä ja pahoinpidelleen häntä niin fyysisesti kuin henkisesti pariskunnan seurustellessa. Woodin tultua asian kanssa julki myös monet muut Mansonin entiset kumppanit kertoivat vastaavista kokemuksista. Manson itse kiisti syytökset, mutta niiden vuoksi levy-yhtiö pudotti muusikon listoiltaan ja tämän pitkäaikainen manageri lopetti myös yhteistyön. Los Angelesin poliisi ilmoitti myöhemmin aloittaneensa tutkinnan Mansonista esitettyjen syytösten vuoksi.