CRADLE OF FILTH: Hammer Of The Witches

CRADLE OF FILTH
Hammer Of The Witches
Nuclear Blast

Cradle Of Filthin hirmukunto levytysrintamalla saa upeaa jatkoa. Uudet kitaristit Marek Šmerda ja Richard Shaw eivät ole tulleet bändiin vain vuolemaan puntia pahan päivän varalle, vaan kokoonpano kuulostaa jälleen lähes paremmalta kuin koskaan ennen.

Hammer Of The Witchesilta löytyy kaikki tarvittava. Rautaisestakin kappalemateriaalista erottuu kovimmat vedot, nimittäin tiukka ja moniulotteinen kärkibiisi Yours Immortally, hitaammilla osillaan The Death Of Lovelle vertoja vetävä Blackest Magick In Practice ja loppupuolen Right Wing Of The Garden Triptych, joka voi viitata Queen Of Winter, Thronediin yhtään häpeilemättä.

Albumi ei tee pesäeroa tuttuun Cradle Of Filthiin, mutta uutta pontta puhalletaan erityisesti kitaraosastolle. Rumpali Martin Škaroupka taas on jo siinä asemassa, että häntä kuvataan bändin musiikkivideoilla yhtä paljon kuin Dani Filthiä.

Hammer Of The Witches on niin saatanan rankka, tuore, tyylikäs ja kiehtova albumi ettei se jätä mitään vapaaehtoisen valinnan varaan. Menenkin tästä jo halkaisemaan kalloni kirveellä ja sahaan sen jälkeen kivekseni irti.