Levyarvio: Keskinkertaisuudessaan täydellinen guilty pleasure -levy – Danko Jonesin räjähtävä energia kompensoi omaperäisyyden puutteen

Danko Jones
Power Trio
Tonpool

Vain kaksi vuotta edellisen albumin jälkeen kanadalaistrio Danko Jonesin ystäviä hemmotellaan uudella albumilla. Tai no, annetaan kuunneltavaksi uutta tuotantoa. Vaikka edellinenkään levy A Rock Supreme ei varsinaisesti räjäyttänyt kuuntelijan tajuntaa, on Power Trio ikävä kyllä myös varsin keskinkertainen teos, jota tosin tasoittaa bändin räjähtävä energia.

Kappaleet ovat tuttuun tapaan kepeää hyvän mielen rokkia. Levyn kappaleista paistaa ilahduttavan selkeästi nokkamies Danko Jonesin rakkaus lajiin, ja tämän karismaa ja intoa on pakko ihailla. Rockbändin laulajaksi Jonesin sanoitukset ja soundi tuovat mieleen lähinnä unelmavävyn, joka soittaa erinomaisesti perinteisiä ja melko yksinkertaisia kitarasooloja, eikä hänestä vain voi olla pitämättä. Tasaisen innokkaan albumin päättävä Start The Show tuo välittömästi mieleen AC/DC:n klassikon Highway To Hell.

Muutamia yksittäisiä taidonnäytteitä – kuten puolivälin Blue Jean Denim Jumpsuit – lukuun ottamatta Power Trio on kaikessa keskinkertaisuudessaan täydellinen hard rockin kuluttajan guilty pleasure; levy, johon on aina mukava palata.