PAUL WELLER: As Is Now

PAUL WELLER
As Is Now
V2

Paul Weller elää kolmatta uraansa. Nuoruuden huuma haihtui The Jamissa ja sofistikoitunut The Style Council sortui omaan tyylikkyyteensä. Epätasaista työtä tehneenä sooloartistina Paul Weller löytää As Is Now’lla uuden kipinän.

As Is Now -levy ei tuo varsinaisesti mitään uutta Paul Wellerin artistikuvaan. 60-luvun mod-kulttuurista ja Tamla Motownista varhaista inspiraatiota imenyt Weller vain saa tällä kertaa rockin, funkin, soulin, kvasijazzin ja balladiset elementit sulautumaan energiseksi ja innostavaksi kokonaisuudeksi.

Albumi nappaa mukaansa heti Blink And You’ll Miss Itin kitarakoukulla. Wellerin laulussa soi varttunut versio The Jamin aikaisesta vimmasta. Come On/Let’s Go on olennaisesti parempi kappale kuin kliseinen nimensä ja Here’s The Good Newsillä Weller tuntuu yhdistävän Randy Newmania The Beatlesin Maxwell’s Silver Hammeriin. Pianoballadi Pan ja vanhasta Englannista muistuttava All On A Misty Morning ovat kauneinta uutta Welleriä.

Hilpeimmillään As Is Now on ensimmäisellä singlelohkaisullaan. From The Floorboards Up tehoaa kuin mieltä ylentävä siluetti Johnny Kidd & The Pirates -klassikosta Please Don’t Touch.