THE ROLLING STONES: The Biggest Bang dvd

Arvio julkaistu Soundissa 09/2007.
Kirjoittanut: Antti Marttinen.

Ei ole mikään salaisuus, että The Rolling Stones on viime vuosikymmeninä lyönyt rahoiksi nimenomaan kiertueillaan, ei levyillään. Ei myöskään ole mikään ihme, että yhtye haluaa julkaista kiertueidensa antia myös massiivisina ja hintavina dvd-paketteina.

Arvio

THE ROLLING STONES
The Biggest Bang dvd
Universal

Ei ole mikään salaisuus, että The Rolling Stones on viime vuosikymmeninä lyönyt rahoiksi nimenomaan kiertueillaan, ei levyillään. Ei myöskään ole mikään ihme, että yhtye haluaa julkaista kiertueidensa antia myös massiivisina ja hintavina dvd-paketteina. Dvd:hän on pitkälti ottanut vanhanaikaisen live-albumin paikan.

Toki nämäkin markkinat voidaan ylikuumentaa: vain neljä vuotta sitten yhtyeeltä julkaistiin huima neljän dvd:n boksi Four Flicks, johon The Biggest Bangia vääjäämättä tulee vertailtua. Eikä vertailu mairittele uutukaista. Toki maailman kuuluisin livebändi antaa sen minkä hyvin osaa, kunnon show’n kunnon rockbiiseillä, mutta kuinka moneen kertaan Let´s Spend The Night Togetherit ja Honky Tonk Womanit haluaa kuulla, niin ässäbiisejä kuin ne ovatkin?

Lisää ihmetystä tuo se, että vaikka viimeisen levyn kiertuetta ruoditaan nimellisesti myös sanoin, itse albumi jää vähälle huomiolle. Levyltä kuullaan vain muutama livebiisi, mikä kertoo osaltaan siitä, että vaikka dinosaurukset väittävät olevansa liikkeellä uuden levyn myötä, totuus on toista maata.

Muut artistin levyarviot

Lisää luettavaa