Artisti: The Beatles

Kamalaa scheissea vai neronleimaus? Joku näki oikein kunnolla vaivaa ja äänitti Star Wars -version Beatlesin Sgt. Peppers -klassikosta

No niin, tällaistakin on maailmassa. Palette-Swap Ninja -niminen kokoonpano on saanut jostain päähänsä, että maailmasta puuttuu Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band -albumin ja Star Warsin ristisiitos. Tämähän ei käy päinsä, joten muusikot ryhtyivät tuumasta toimeen.

Sitten jotain aivan muuta: Youtubeen ilmaantui melkoisen häkellyttävä versio Beatlesin upeasta ikivihreästä

Eleanor Rigby on yksi maailman kaikkien aikojen hienoimmista (ja surullisimmista) kappaleista. Siksi on vain ja ainoastaan oikein, että biisille tehdään kunniaa vielä 50 vuotta sen julkaisemisen jälkeenkin – ja nyt kunniaa tehdään aika väkevällä tavalla.

The Beatlesin klassikkoalbumin merkkivuotta juhlistetaan hulppealla erikoisjulkaisulla

The Beatlesin klassikkoalbumi, Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band -mestariteos täyttää kesäkuussa 50 vuotta. Kuten alkuvuoden Merkkipaaluja-sarjassamme uumoiltiinkin, juhlitaan tätäkin merkkivuotta erikoisjulkaisulla. Ja se on todella komea!

Vähemmän helppoa soitettavaa – YUP-muusikot nimeävät itselleen hankalimmat kappaleet kunnianhimoisen yhtyeensä tuotannosta

YUP on ollut alkuvuodesta jälleen otsikoissa, kun Hippo Taatilan toimittama Helppoa muisteltavaa -kirja julkaistiin helmikuussa ja Svart Records toi kauppoihin Toppatakkeja ja Toledon terästä -kulttiklassikon vinyylimuodossa viime viikolla. Niinpä on sopivaa kaivella menneitä laajemminkin kimuranttiudestaan kuuluisan Toppatakkeja-levyn hengessä.