Artisti: Queens Of The Stone Age

”Oksettava, fasistinen klovnipenis…” – Queens of the Stone Age vastaa kenties tähän saakka luovimmasta Donald Trump -herjauksesta

Olemme viime viikkoina/kuukausina kuulleet musiikki- ja viihdemaailman tähtien arvostelevan, haukkuvan ja toisinaan jopa lähestulkoon uhkailevan Yhdysvaltain 45. presidentiksi valittua Donald Trumpia miltei kaikissa mahdollisissa yhteyksissä. Virkaanastujaisten jälkeen äänenpainot ovat vain entisestään jyrkentyneet, mutta ihan vastaavanlaiseen höykytykseen, kuin mitä Queens of the Stone Age tuoreelle presidentille Instagramissa tarjoilee, emme kyllä tähän saakka ole sentään kovin usein törmänneet.

Jesse Hughes latasi varsin kiintoisan kuvan Instagram-tililleen ja poisti sen pikavauhtia – mitä mahtaa olla Dave Grohlin ja Josh Hommen kera tekeillä?

Mistäköhän päin nyt tuulee? Alternative Nation bongasi Jesse Hughesin Instagram-sivuilta mielenkiintoisen kuvan, joka kuitenkin katosi jäljettömiin yhtä nopeasti kuin oli tilille ilmaantunutkin. Tuli vahingossa vuodettua liian paljon informaatiota liian aikaisin?