Artisti: Queens Of The Stone Age

Josh Homme vaikeuksissa lain kanssa – QOTSA-nokkamiestä syytetään nimikirjoituksen pyytäjän pahoinpitelystä

Michiganilainen nimikirjoitusten keräilijä syyttää Josh Hommea pahoinpitelystä. Syytteen nostaneen Jason Leckronen mukaan Homme hyökkäsi tämän kimppuun, kun uhri yritti pyytää nimikirjoitusta Iggy Popilta tämän Detroitissa järjestetyn keikan jälkeen.

Musiikkifoorumeilla kiertää kiinnostavia huhuja uudesta Queens of the Stone Age -singlestä ja sen julkaisupäivästä

Sen verran tiedetään varmasti, että Queens of the Stone Age julkaisee tänä vuonna uuden albumin. Yhtään tarkempia yksityiskohtia ei yleisölle kuitenkaan ole virallisia reittejä pitkin tarjottu, mutta nyt supistaan epävirallisempien kanavien annista.

”Oksettava, fasistinen klovnipenis…” – Queens of the Stone Age vastaa kenties tähän saakka luovimmasta Donald Trump -herjauksesta

Olemme viime viikkoina/kuukausina kuulleet musiikki- ja viihdemaailman tähtien arvostelevan, haukkuvan ja toisinaan jopa lähestulkoon uhkailevan Yhdysvaltain 45. presidentiksi valittua Donald Trumpia miltei kaikissa mahdollisissa yhteyksissä. Virkaanastujaisten jälkeen äänenpainot ovat vain entisestään jyrkentyneet, mutta ihan vastaavanlaiseen höykytykseen, kuin mitä Queens of the Stone Age tuoreelle presidentille Instagramissa tarjoilee, emme kyllä tähän saakka ole sentään kovin usein törmänneet.