Artisti: Queens Of The Stone Age

Queens of the Stone Agen tulevan levyn etenemisestä julkaistiin harvinainen kuvapäivitys – ja uutiset ovat erityisen hyviä

Stoner rock -jyrä Queens of the Stone Agen uutta levyä on odotettu kuin kuuta nousevaa, mutta yhtye on toistaiseksi operoinut mystisyyden verhon suojissa asian tiimoilta. Varmaa on tähän asti ollut ainoastaan se, että levy on oikeasti työn alla ja nokkamies Josh Homme lupaili hiljattain ensimmäisen singlen ilmestyvän ennen yhtyeen tulevaa Australian-kiertuetta heinäkuussa.

Josh Homme puhuu tulevasta Queens of the Stone Age -levystä ja ranneleikkauksestaan – ”Lääkärini sanoi minua ääliöksi”

Huhumylly uuden Queens of the Stone Age -levyn ympärillä jatkaa jauhamistaan. Toistaiseksi ainoa varma(?) tieto on, että yhtye on työskennellyt studiossa ja pitkäsoitto on tulossa vielä kuluvan vuoden aikana. Yhtye on myös julkaissut mystisiä tiisereitä sosiaalisessa mediassa, joka heitti lisää vettä huhumyllyyn ja spekulaatiot levyn julkaisupäivästä saivat kunnolla tuulta purjeisiin.

Josh Homme vaikeuksissa lain kanssa – QOTSA-nokkamiestä syytetään nimikirjoituksen pyytäjän pahoinpitelystä

Michiganilainen nimikirjoitusten keräilijä syyttää Josh Hommea pahoinpitelystä. Syytteen nostaneen Jason Leckronen mukaan Homme hyökkäsi tämän kimppuun, kun uhri yritti pyytää nimikirjoitusta Iggy Popilta tämän Detroitissa järjestetyn keikan jälkeen.

Musiikkifoorumeilla kiertää kiinnostavia huhuja uudesta Queens of the Stone Age -singlestä ja sen julkaisupäivästä

Sen verran tiedetään varmasti, että Queens of the Stone Age julkaisee tänä vuonna uuden albumin. Yhtään tarkempia yksityiskohtia ei yleisölle kuitenkaan ole virallisia reittejä pitkin tarjottu, mutta nyt supistaan epävirallisempien kanavien annista.