KOTITEOLLISUUS: Eevan perintö

KOTITEOLLISUUS
Eevan perintö
Megamania

Lappeenrannasta on parin viime vuoden aikana noussut useita angstisen rankkaa rockia takovia orkestereita. Näistä velikullista äärimmäisimpään muotoon ilmaisunsa on puristanut juuri Kotiteollisuuden trio. Sen tylyssä käsittelyssä Radiopuhelimien möykkärock ja ironisissa sanoituksissaankin ilmenevä Siekkareiden vereslihallisuus yhdistetään upeasti Helmet/Unsane-tyyliseen raskasmetallipanssariin. Ja päälle puristetaan tuliset lisämausteet hardcoresahauksesta ja industrial-kierrosta.

Edellä mainituista elementeistä varsinkin korskeasti marssittava konemaisuus on lisääntynyt verrattaessa uutuutta puolentoista vuoden takaiseen kerrassaan mainioon Aamen-levyyn. Niinpä esimerkiksi puolinopeat Sulje, Kuoleva ja Ikuisesti ovat todella murskaavaa äänivallijyrää vilkkaampien Soin ja Vakiot jytärallien lähestyessä jo Ministryn kiri(s)tystä.

Eevan perintö ei ole joka pojan ja tytön harmitonta taustamuzakia, mutta luupäisimmille tukanheiluttajille se tarjoaa kovalla volyymillä tykitettynä voimakkaan itseruoskintaisen katharsis-kokemuksen.