Artisti: Yö

IS: Yö-yhtyeen suurta hittiä ei julkaista Vain elämää -levyillä tai suoratoistopalveluissa – ”Kunnioitamme Jussi Hakulisen tahtoa”

Vain elämää -sarjan tulevan tuotantokauden ympärillä käy kova kuhina jo nyt. Yksi puheenaiheista on ollut ohjelmassa kuultavien Yö-yhtyeen kappaleiden kohtalo. Bändin entinen jäsen ja säveltäjä Jussi Hakulinen nimittäin kielsi tuotantoyhtiötä julkaisemasta hänen kirjoittamiaan kappaleita. Näihin lukeutuvat muun muassa Rakkaus on lumivalkoinen sekä yhtyeen suurin hitti Joutsenlaulu.

Andy McCoy hämmensi Karjurockissa – kaatoi oluet Olli Lindholmin päälle ja poistettiin lavalta kesken Yön setin

Iltasanomat kertoo Andy McCoyn olleen suhteellisen vauhdikkaalla tuulella perjantaina Karjurock-festivaaleilla Uudessakaupungissa. Mies ehti paitsi esiintymään omalla vuorollaan Pelle Miljoonan kanssa, myös tekemään ns. yllätyshyökkäyksen lavalle Yö-yhtyeen setin aikana. Jälkimmäisessä tapauksessa McCoy luikki orkesterin nokkamies Olli Lindholmin taakse ja kaatoi oluttölkin sisällön täysin pyytämättä ja yllättäen hölmistyneen laulajan niskaan. Lopulta järjestyksenvalvojat joutuivat puuttumaan peliin ja saattamaan hihittelevän McCoyn pois lavalta esiintymisrauhan…